MITÄ HYÖTYJÄ ON DRONEJEN KÄYTÖSTÄ RAKENTAMISESSA? 

 

EDISTYMISEN SEURANTA

Ilmakuvien kautta saadut edistymispäivitykset ovat hyödyllinen työkalu aikataulussa pysymiseen ja puolestaan estämään projektia ylittämästä budjettia. 

Drone-kuvia voidaan jakaa projektipäälliköille sekä sidosryhmille ja sijoittajille, jotka ovat myös kiinnostuneita seuraamaan projektia. Uusia päivitettyjä kuvia voidaan ottaa kuukausittain, viikoittain tai päivittäin rakennusnopeuden mukaan.

Ilmakuvien kautta saadut edistymispäivitykset ovat hyödyllinen työkalu aikataulussa pysymiseen ja puolestaan auttavat estämään projektia ylittämästä budjettia.

TARKASTUKSET

Rakentamisen aikana määräaikaistarkastukset ovat pakollisia hankkeen yleisen tilan, turvallisuuden ja tarkkuuden varmistamiseksi. Jotkut tarkastukset voivat olla työntekijöille vaarallisia tai tehottomia, mikä johtaa ajan ja rahan hukkaan. 

Dronejen käyttö näissä töissä parantaa huomattavasti nopeutta ja varmuutta. Kuvista ja videoista useat työntekijät voivat nähdä projektin tilan ja keskustella helposti mahdollisista ongelmista.

 

KARTOITUS

Dronet voivat käyttää keräämäänsä dataa tuottaakseen monenlaisia karttoja, mukaan lukien 3D-, ortomosaiikki- ja lämpökartat. Jokaisella näillä kartoilla on monia etuja suunnittelussa, edistymisen seurannassa, työmaan sijainnin ymmärtämisessä ja monessa muussa. 

Dronekarttojen tarjoama datan määrä ja tarkkuus ovat huomattavasti parempia verrattuna laajalti käytettyihin satelliittikuviin.

 

REFERENSSIT

Onko tullut tehtyä jo useampikin projekti, mutta tuntuu että niistä ei ole jäänyt oikein mitään näytettävää esim. nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan?

Referensseihin ilmavalokuvat ja -videot valmistuneista projekteista ovat mainio lisä, jotka varmasti huomataan.

Referensseihin ilmavalokuvat ja -videot valmistuneista projekteista ovat mainio lisä, jotka varmasti huomataan.

 

ILMAVALOKUVAUS

 

Valokuvaamme työmaan vaiheet ilmasta aina täysin samasta paikasta, ja mahdollisuuksien mukaan myös rakennuksen joka kulmasta, jotta projektin seuraaminen olisi vaivatonta.

Näpäytä kuva suuremmaksi

PROJEKTIN VIDEOKUVAUS

Rakennusprojektin tiivistäminen videolle alusta loppuun on meidän tarjoama ainutlaatuinen palvelu, jossa yhdistyy droonien tarjoama tarkka ja pehmeä lentorata, sekä DrooniMaakarin luova puoli.

Vaikka projektin edistyminen voi pitkäveteistä ollakin, niin mielestämme siitä tehtävän video ei kuuluisi tätä olla. Sovitamme musiikin ja efektit videoon mukaansatempaavalla tavalla. Katso video yläpuolelta!

(Jos haluatte videon ilman musiikkeja, niin sekin onnistuu! Halutessanne voitte myös esittää toiveita musiikin suhteen.)

 

MITÄ TARJOAMME

Valokuvaus

sis. yhden valokuvauskerran
200 +alv. 24%
 • Tarkat, luonnollisen näköiset ilmavalokuvat
 • Rakennuksen joka sivulta, kulmalta sekä suoraan yläpuolelta alas kuvattuna. Mahdollista myös tärkeimmistä ilmansuunnista.
 • Viimeistely: Rajaus, valotus, väritasapaino, kohinanpoisto, tarkkuus.
 • Alkuperäiset 3:2 kuvasuhteen kuvat
 • Someen sopivat 1:1 tai 4:5 kuvasuhteella olevat kuvat
 • Jos tilaat heti useamman Valokuvauksen, kuvat otetaan samoista paikoista myös tulevilla kerroilla.

Valmiiksi -video

alkaen. sis. 4 kuvauskertaa ja videon editoinnin
850 +alv. 24%
 • Myös Valokuvaus-paketti joka kerta. Arvo 800€! (neljällä kuvauskerralla)
 • 30s-2min pituinen leikattu video
 • Pitempi leikkaamaton versio, josta näkee joka vaiheen joka kulmasta
 • Normaali laajakuva (16:9) video.
 • Someen sopiva pysty (9:16) reels-video.
 • Leikkaus ja efektit musiikkia seuraillen.

Hintoihin lisätään mahdollinen kilometrikorvaus 0,53 euroa/km, 20km Tampereen Hervannan ulkopuolella.